Onnistu esihenkilönä - palvele tiimiläisiäsi

Johtamismuotoilu™ on käytännöllinen valmennus palvelevaan johtamiseen

 • Haluatko olla tunneälykäs ja luotettu esihenkilö, joka ymmärtää työntekijöiden yksilöllisiä tarpeita ja osaa auttaa tiimiläisiään onnistumaan? Haluatko vapauttaa omaa aikaasi niihin asioihin, joilla on oikeasti merkitystä? Jos vastasit kyllä, Johtamismuotoilu™ on tehty juuri sinua varten!

 • Modernin johtajan merkittävin haaste on saada jokainen yksilö kukoistamaan ja hyödyntämään täyttä potentiaaliaan. Se ei onnistu käskemällä, vaan työntekijöitä kuuntelemalla ja heidän tarpeisiinsa vastaamalla. Työelämän murroksessa esihenkilötyötä voikin ajatella palveluna, jossa esihenkilö auttaa tiimiläisiään kasvamaan ja pyrkii synnyttämään onnistumisen edellytyksiä niin yksilöille kuin koko työyhteisöllekin.

 • Johtamismuotoilu™ on käytännöllinen valmennus johtamisen kehittämiseen palveluna, palvelumuotoilun keinoin. Se auttaa sinua ymmärtämään työntekijöiden tarpeita ja luomaan tarpeisiin vastaavia konkreettisia, uusia johtamiskäytäntöjä. Samalla, kun opit tarkastelemaan esihenkilötyötäsi työntekijöiden silmin, opit keskittämään huomiosi ja ajankäyttösi juuri niihin asioihin, joilla on oikeasti työntekijöillesi merkitystä.

Valmennuksen hyödyt

Kuusi viikkoa kestävä valmennus on käytännöllinen opas palvelevan johtamisen kehittämiseen.

 • Ymmärrät paremmin asioita, jotka vaikuttavat tiimin menestykseen ja tiimiläisten työssä onnistumiseen.

 • Saat käytännöllisiä työkaluja ja tukea haastavien tilanteiden ratkomiseen.

 • Löydät uusia ratkaisuja juuri sinun tiimisi kannalta keskeisiin kysymyksiin, esimerkiksi työkyvyn, etätyön, yhteistyön, motivaation tai osaamisten johtamiseen.

 • Saat välineet esihenkilötyön kehittämiseen myös tulevaisuudessa.

Valmennus alkaa 11.1.2021

Varmista paikkasi ajoissa

 • 00päivää
 • 00tuntia
 • 00minuuttia
 • 00sekuntia

Kurssimaksulla saat

 • Käytännölliset tukimateriaalit

  Saat valmennuksen ajaksi pääsyn verkkoympäristöön, jossa video-ohjeet ja tukimateriaalit tarjoavat käytännöllisen tuen esihenkilötyön kehittämiseen.

 • Valmennusryhmän sparraus

  Valmennukseen osallistuvat esihenkilöt ja valmentajat muodostavat yhteisön, joka tukee toisiaan tehtävien suorittamisessa, ja kokoontuu kahteen virtuaalisparraukseen kurssin aikana.

 • Työkalut elämää varten

  Valmennuksessa opittavien asenteiden ja jaettavien tehtävien ansiosta voit muotoilla esihenkilötyötäsi yhä uudelleen ja uudelleen. Näitä taitoja tulet varmasti tarvitsemaan vielä toisenkin kerran.

Mitä valmennuksesta on hyvä tietää

 • Valmennuksen aikataulu

  Valmennus alkaa 11.1.2021 ja kestää kuuden viikon ajan. Valmennukseen kuuluu kaksi virtuaalisparrausta 28.1. klo 15-16 ja 15.2. klo 15-16. Voit tutustua kurssiympäristöstä löytyviin materiaaleihin ja tehdä harjoituksia sinulle sopivina aikoina, mutta niitä kannattaa edistää melko tasaisesti kuuden viikon aikana.

 • Valmennukseen käytettävä aika

  Valmennuksen suorittaminen edellyttää sinulta esihenkilönä 2-3 tuntia keskittynyttä työaikaa jokaiselta valmennusviikolta. Lisäksi tarvitset n. kolmen tiimiläisesi panosta valmennuksen alussa ja lopussa muutaman tunnin ajan.

 • Rahat takaisin -takuu

  Johtamismuotoiluvalmennus on lukuisien esihenkilöiden kokeilema ja suosittelema kokonaisuus, jonka uskallamme luvata toimivan myös sinun kohdallasi. Jos olet kuitenkin tyytymätön valmennuksen antiin suoritettuasi sen kaikki vaiheet ja harjoitukset, lupaamme palauttaa valmennusmaksun kokonaisuudessaan. Rahat takaisin -takuu on voimassa 14 päivää valmennuksen päättymisestä.

 • Voinko osallistua, vaikka en ole esihenkilöroolissa?

  Valmennus on ensisijaisesti tarkoitettu esihenkilötehtävissä työskenteleville ja on hyvin käytännöllinen apu oman johtamisen kehittämiseen. Jos kuitenkin työskentelet roolissa jossa johdat ihmisiä, vaikka sinulla ei ole suoranaista esihenkilövastuuta, voit hyvin tulla mukaan ja soveltaa valmennuksen sisältöjä oman johtamisesi kehittämiseen. Huomioithan kuitenkin, että tarvitset kurssitehtävien suorittamiseen myös johtamiesi ihmisten aikaa. Varmista, että olet tilanteessa, jossa voit pyytää muutamaa henkilöä käyttämään omaa aikaansa työn havainnointiin ja keskusteluun kanssasi.

Valmentajat

Työpäivämuotoilijat

Aku Varamäki ja Paula Helle

Aku Varamäki ja Paula Helle ovat työpäivämuotoilijoita, jotka auttavat ihmisiä ja organisaatioita työn murroksessa ja kehittävät ihmislähtöistä työelämää muotoilun keinoin. Muotoilu tarjoaa oivalliset välineet työelämän viheliäisten ongelmien ratkomiseen, ja opettamalla ihmisille näitä taitoja Aku ja Paula antavat heille kyvyn jatkuvasti kehittää työtään ja itseään. Voit lukea meistä lisää osoitteesta www.workdaydesigners.com.

Tunnekouluttaja

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen on tunnettu tunnekouluttaja ja tietokirjailija, jonka missiona on opettaa ihmisiä ymmärtämään ja johtamaan tunteita työelämässä. Johtamismuotoiluvalmennuksessa Camilla pureutuu muotoilijan taitoihin, jotka ovat keskeisessä roolissa palvelevan johtamisen kehittämisessä. Hänen avullaan taidot, kuten empatia, luovuus ja tuumasta toimeen -asenne avautuvat tunteiden johtamisen näkökulmasta.

Aloita matkasi kohti palvelevaa johtajuutta

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen