Tunne tiimiläisesi - johda menestyjiä

Johtamismuotoilu™ on käytännöllinen valmennus palvelevaan johtamiseen ja arkisten johtamishaasteiden ratkomiseen

 • Mietityttääkö tiimiläistesi suoriutuminen tai jaksaminen tai onko teillä haasteita hyvän ilmapiirin luomisessa? Haluatko ratkaista johtamisarjen todellisia haasteita? Tarvitsetko uutta pontta esihenkilötyöhön, jotta tiimiläisesi pääsevät täyteen potentiaaliinsa?

 • Modernin johtajan merkittävin haaste on saada kaikki työntekijät onnistumaan työssään. Palveleva johtaja auttaa muita menestymään, ja me haluamme auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä.

 • Johtamismuotoilun™ myötä ymmärrät, mitä tiimiläisesi tarvitsevat onnistuakseen työssään ja löydät ratkaisut heidän tukemiseensa.

Valmennuksen hyödyt

Kahdeksan viikkoa kestävä valmennus on käytännöllinen opas palvelevan johtamisen kehittämiseen.

 • Ymmärrät paremmin asioita, jotka vaikuttavat tiimin menestykseen ja tiimiläisten työssä onnistumiseen.

 • Saat käytännöllisiä työkaluja ja tukea haastavien tilanteiden ratkomiseen.

 • Löydät uusia ratkaisuja juuri sinun tiimisi kannalta keskeisiin kysymyksiin, esimerkiksi työkyvyn, etätyön, yhteistyön, motivaation tai osaamisten johtamiseen.

 • Saat välineet esihenkilötyön kehittämiseen myös tulevaisuudessa.

Suosituksia

Aino Heiska, Industryhack

"Johtamismuotoilu oli tehokas ja käytännöllinen tapa kehittää omaa johtamistyötä. Siinä sai ratkoa ihan oikeaa, arkista haastetta ja kehittää uuden toimintatavan suoraan tiimin käyttöön. Muotoiluprosessin ohjattu läpikäynti piti edistymisestä huolen ja oli opettavaista itsessään, samalla kun kurssisisällöt innostivat pohtimaan johtajuutta laajemminkin. Hyvä ja tiivis yhdistelmä inspiroitumista ja käytännön tekemistä! Suosittelen - kurssin opit pitäisi kuulua jokaisen nykyjohtajan työkalupakkiin. 5/5 tähteä."

Jenni Koskinen, Finnair

"Johtamismuotoilun kurssin opit avasivat ajatteluani ja tyytyväisenä voin todeta että kurssilla opitut muotoilijan taidot ovat jo osana jokaista työpäivää. Kurssissa hienoa on se, että kurssin osia pystyy hyödyntämään myös erikseen ongelmanratkaisun tukena. Johtamismuotoilun taitoja hyödyntäen haastavat asiakokonaisuudet eivät tunnu ylitsepääsemättömiltä, kun tiedän että käytössä on monia uusia ja raikkaita lähestymistapoja ratkaisun hakuun. Voin lämpimästi suositella tätä kurssia kaikille jotka tekevät työtä johtamisen parissa. 5/5 tähteä"

Reetta Tuomola, Oral Hammaslääkärit

"Johtamismuotoilu antoi minulle konkreettisia työkaluja arjen työhön. Haasteet tai ongelmat eivät tunnu enää hallitsemattomilta ja ratkaisu on jo ongelmassa, kun niitä tarkastelee muotoilijan linssien läpi. Tätä suosittelen minkälaista johtamistyötä tahansa tekeville. 5/5 tähteä"

"Johtamismuotoilukurssi on todella hyvä paikka pysähtyä miettimään millaisten johtamiskysymysten äärellä on haasteellisinta. Antaa itselleen luvan tarkistaa näkökulmaa, haastaa omia ajatuksia ja rohkeasti kokeilla, jotain aivan uutta. Tiimin osallistuttaminen havainnoimaan tunteita auttaa pääsemään juurisyiden lähteille. Suosittelen kurssia kaikille esihenkilötyötä tekeville, jotka uskaltavat heittäytyä uuden äärelle ja ilman ennakkoluuloja. 5/5 tähteä"

Sanna Yli-Patola, Suomen Voimisteluliitto

"Ennen kaikkea tämä oli matka minuun itseeni, joka kirkasti millainen esihenkilö haluan olla, millaista kulttuuria ja ilmapiiriä haluan olla luomassa ja miten palvelumuotoilun keinoin toteuttaa tätä visiota. Jos olet kiinnostunut työntekijäkokemuksesta, haluat kehittyä ihmislähtöisessä johtamisessa ja tiedolla johtamisen rinnalla kuunnella työntekijöitäsi tai tiimiäsi, tämä kurssi sopii juuri sinulle."

Valmennus alkaa 1.11.2021

Varmista paikkasi ajoissa, ilmoittaudu viimeistään 25.10.2021.

 • 00päivää
 • 00tuntia
 • 00minuuttia
 • 00sekuntia

Kurssimaksulla saat

 • Käytännölliset tukimateriaalit

  Saat valmennuksen ajaksi pääsyn verkkoympäristöön, jossa kuuteen moduuliin jaetut video-ohjeet ja tehtävät kuljettavat sinut muotoiluprosessin läpi, tarjoavat uusia näkökulmia ja auttavat kehittämään johtamista käytännössä.

 • Syventävät asiantuntijasisällöt

  Camilla Tuomisen videot avaavat kurssilla harjoiteltavia muotoilijan taitoja tunteiden johtamisen näkökulmasta. Muut laadukkaasti kuratoidut lisämateriaalit antavat mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle kurssin teemoihin asiantuntijavideoiden ja kirjojen avulla.

 • Valmennusryhmän sparraus

  Valmennukseen osallistuvat esihenkilöt ja valmentajat muodostavat yhteisön, joka tukee toisiaan tehtävien suorittamisessa, oppii toisiltaan ja kokoontuu kahteen virtuaalisparraukseen kurssin aikana.

Mitä valmennuksesta on hyvä tietää

 • Valmennuksen aikataulu

  Valmennus alkaa 1.11.2021 ja kestää kahdeksan viikon ajan. Valmennukseen kuuluu kaksi virtuaalisparrausta. Voit tutustua kurssiympäristöstä löytyviin materiaaleihin ja tehdä harjoituksia sinulle sopivina aikoina, mutta niitä kannattaa edistää melko tasaisesti kahdeksan viikon aikana.

 • Valmennukseen käytettävä aika

  Valmennuksen suorittaminen edellyttää sinulta esihenkilönä 2-3 tuntia keskittynyttä työaikaa jokaiselta valmennusviikolta. Lisäksi tarvitset n. kolmen tiimiläisesi panosta valmennuksen alussa ja lopussa muutaman tunnin ajan.

 • Rahat takaisin -takuu

  Johtamismuotoiluvalmennus on lukuisien esihenkilöiden kokeilema ja suosittelema kokonaisuus, jonka uskallamme luvata toimivan myös sinun kohdallasi. Jos olet kuitenkin tyytymätön valmennuksen antiin suoritettuasi sen kaikki vaiheet ja harjoitukset, lupaamme palauttaa valmennusmaksun kokonaisuudessaan. Rahat takaisin -takuu on voimassa 14 päivää valmennuksen päättymisestä.

 • Voinko osallistua, vaikka en ole esihenkilöroolissa?

  Valmennus on ensisijaisesti tarkoitettu esihenkilötehtävissä työskenteleville ja on hyvin käytännöllinen apu oman johtamisen kehittämiseen. Jos kuitenkin työskentelet roolissa jossa johdat ihmisiä, vaikka sinulla ei ole suoranaista esihenkilövastuuta, voit hyvin tulla mukaan ja soveltaa valmennuksen sisältöjä oman johtamisen kehittämiseen. Huomioithan kuitenkin, että tarvitset kurssitehtävien suorittamiseen myös johtamiesi ihmisten aikaa. Varmista, että olet tilanteessa, jossa voit pyytää muutamaa henkilöä käyttämään omaa aikaansa työn havainnointiin ja keskusteluun kanssasi.

Valmentajat

Työpäivämuotoilijat

Aku Varamäki ja Paula Helle

Aku Varamäki ja Paula Helle ovat työpäivämuotoilijoita, jotka auttavat ihmisiä ja organisaatioita työn murroksessa ja kehittävät ihmislähtöistä työelämää muotoilun keinoin. Muotoilu tarjoaa oivalliset välineet työelämän viheliäisten ongelmien ratkomiseen, ja opettamalla ihmisille näitä taitoja Aku ja Paula antavat heille kyvyn jatkuvasti kehittää työtään ja itseään. Voit lukea meistä lisää osoitteesta www.workdaydesigners.com.

Tunnekouluttaja

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen on tunnettu tunnekouluttaja ja tietokirjailija, jonka missiona on opettaa ihmisiä ymmärtämään ja johtamaan tunteita työelämässä. Johtamismuotoiluvalmennuksessa Camilla pureutuu muotoilijan taitoihin, jotka ovat keskeisessä roolissa palvelevan johtamisen kehittämisessä. Hänen avullaan taidot, kuten empatia, luovuus ja tuumasta toimeen -asenne avautuvat tunteiden johtamisen näkökulmasta.

Aloita matkasi kohti palvelevaa johtajuutta

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen